Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Vészesen fogynak a helyek

    Még másfél hónap van a torna rajtjáig, de már csak...

 

   ...7 hely kiadó az idei Sajt-Kalmár Kupára, azaz eddig 25 gárda adta le jelentkezését a decemberi megmérettetésre! Idén is 32 csapat részvételére számítunk, amint betelik a létszám a nevezést lezárjuk, a később érkezőket már csak a jövő évi tornára tudjuk előjegyezni.

   Jelentkezni a "KAPCSOLAT" menüpontban található telefonszámokon lehet.

   Rendezvényünkre ismét az ország  több szegletéből érkeznek a résztvevők. A balmazújvárosi és debreceni brigádok mellett Budapestről, Miskolcról, Dunaújvárosból, vagy például Nyíregyházáról -hogy csak a nagyobb településeket említsük - is jönnek csapatok a tornára. Örömmel tölt el bennünket, hogy a régi kedves ismerőseinken kívül idén is jelentkeznek olyan gárdák, akikkel nincs közvetlen kapcsolatunk, de jókat hallottak a tornáról és mindenképpen szeretnék kipróbálni magukat.

   Ahogy korábban említettük, a torna ideje alatt kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani a csapatoknak, igényektől függően a csarnok tőszomszédságában lévő hotelben, vagy a szintén minden igényt kielégítő diákszállón. 

   Időközben elkészült és felkerült a honlapra a tavalyi torna írásos összefoglalója, mely megtalálható az "ARCHÍVUM --> 2014" menüpontban.

   Találkozzunk decemberben!

A szervezők