Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Jöhet a harmadik kvartett

 

   Ahogy a facebook-profilunkon ígértük, ma...   

 

...újabb négy brigádot ismertetünk a VI. Sajt-Kalmár Kupa 36 csapatos mezőnyéből. 

   Hogy érdekesebb legyen a dolog, naponta négy gárdát mutatunk be egy-két mondatban, kalaponként egyet.

   A kalapok összeállítása szubjektív dolog, igyekszünk a várható erőviszonyoknak megfelelően elkészíteni a listát. Vannak csapataink, amelyekről nem sokat tudunk, így bőven benne lesz a meglepetés lehetősége a csoportokban. Szakmailag mindenképp elfogadható lesz ez a rangsor, pláne, ha egy Belgium vezethet egy sokkal nagyobb listát...

 

   Íme a harmadik négyes:

Hungarotarg (Debrecen)

A tavalyi 4. hely óta a srácok megnyerték az országos amatőr strandfoci-bajnokságot, a Debrecen Kupát, valamint a városi bajnokság 1. osztályának ezüstérmét is bezsebelték. A Sajt-Kalmáron eddig egy ezüstérem és két 4. hely a termés, ami az Örökranglista 5. helyét jelenti.

 

Drink Team (Balmazújváros)

A hazai közönség egyik kedvence, a lelátói támogatás és masszív játékuk sok fejtörést okozhat ellenfeleiknek. Az Örökranglistán egyenlőre a 19. hely az övéké.

 

Napenergia 2002 Bt (Debrecen)

A debreceni városi bajnokság 10. helyén végző Hatvan Nonstop játékosaira épülő brigád. Kihagyták a tavalyi tornát, rákészültek, hogy fentebb tornásszák névelődjüket az Örökranglista 31. helyéről.

 

Kiss Ép (Nyíregyháza)

Szinte minden napra jut egy csapat, melyre rá lehet aggatni a "fekete ló"-jelzőt. Mára ezt ezek a nyírségi srácok érdemelték ki...

 

 

Folytatjuk újabb négy csapattal holnap...