Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

4x4...

   Folytatjuk a facebook-profilunkon tett ígéretünk... 

 

 

...betartását, azaz ma is ismertetünk négy gárdát a VI. Sajt-Kalmár Kupa 36 csapatos mezőnyéből.

   Ahogy korábban már említettük, a résztvevőket 4 kalapba soroltuk. A besorolásnál figyelembe vettük a várható erőviszonyokat, az eddigi szerepléseket, az Örökranglistán elfoglalt pozíciót. Mint minden hasonló lista, ez is szubjektív, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy tavaly 2 első kalapos csapat is a csoportkörben ragadt...

    Íme a csapatok:

 

Hotel Silver (Hajdúszoboszló)

Információink szerint a tavaly döntőt játszó gárda jelentősen átalakul, amiről sejtelmesen csak annyit árulhatunk el, hogy idén fényesebbre cserélnék az érmüket. Az Örökranglista 14. helyén tanyáznak.

  

Nemzeti-Tiszafüred (Tiszafüred)

A füredi srácokat nem nagyon kell bemutatni azoknak, akik nyomon követik a teremfoci, illetve a strandfoci történéseit. Nálunk sem lenne meglepetés, ha vasárnap délután még látnánk őket a parketten. Tavalyi premierükön a 16 közé jutottak, mellyel az Örökranglista 30. helyét foglalják el.

 

El-Szállít (Debrecen)

Új néven érkeznek a "taxis fiúk", akik tavaly az akkori címvédő csoportját megnyerve mutatkoztak be a Sajt-Kalmáron. Számukra mindenképpen jó hír, hogy amennyiben megélik a vasárnapot, idén többet pihenhetnek a szombati műszak után, merthogy tavaly a korai nyolcaddöntő jelentette a végállomást csapatuknak. Névelődjük a 25. az Örökranglistán.

 

AC Parmen (Debrecen)

Tavaly nem sok babér termett számukra a későbbi döntősöket adó csoportban, de remélik, hogy a kisebb névváltozás nagyobb eredményességgel párosul. Megjegyzendő, egyik meccsükön sem váltak pofozógéppé, teljes erőbedobásra késztették magasabban jegyzett ellenfeleiket. Az Örökranglista 47. helye az övék.  

 

 

Foly. köv.