Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

A hiányzó láncszemek

   A jövő évi franciaországi EB-re még...

   ...nem ismert az összes résztvevő kiléte, viszont a VI. Sajt-Kalmár Kupa decemberi mezőnye ma teljessé válik.

   Ahogy most témát szolgáltat az embereknek a hosszú (nagyon hosszú...) böjtöt megtörő magyar válogatott szenzációs kijutása (KÖSZÖNJÜK!), úgy a tornán is garantáltan lépten-nyomon szóba kerül a nemzeti együttes, ugyanis december 12-én, szombaton tartják az EB-sorsolást.

   Visszakanyarodva az oldal eredeti funkciójához, ma bemutatjuk a 36 csapatos mezőny hiányzó gárdáit.

   Pár órával ezelőtt még szó szerint hiányzott egy csapat, ugyanis péntek este derült fény egy apró kommunkációs zavarra. Történt, hogy a dunaújvárosi Csövesek, illetve a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb is be lett nevezve a tornára. Ezzel nem is lenne gond, hiszen mindkét gárda szerepelt már nálunk az elmúlt években. Csakhogy idén a két brigád egyesíti erejét és a Hotel Délibáb égisze alatt érkeznek hozzánk. Ezzel sem lenne gond, a problémát az okozta, hogy ezen fúzióról elfelejtettek szólni nekünk, azaz pénteken - olvasva a Csöveseket bemutató cikket - kaptak észbe a srácok, hogy valami kiment a fejükből...

   Így a hétvége egy kis töprengéssel telt, de szerencsére Fortuna intézkedett helyettünk, azaz teljes mezőnnyel rajtolhat a VI. Sajt-Kalmár Kupa!

   Ez az utolsó pillanatban történt csapatcsere kisebb módosítást igényel a kalapokat illetően, azaz a teljes mezőnyt kalaponkénti besorolással hamarosan közzétesszük itt, a torna hivatalos honlapján.

 

   Íme, a hiányzó láncszemek:

After (Budapest)

A fővárosból érkező srácok is állandónak mondható résztvevői a tornának. Ezt az állandóságot szem előtt tartva idén sem lehet őket félvállról venni, ugyanis képzett, jól felkészített csapatuk bárkit képes legyőzni. Kérdés, elég hosszú kispaddal érkeznek-e... Az Örökranglista 9. helye az övék.

 

Keszol Sportbolt (Debrecen)

A debreceni srácok régi DSI-s csapattársakként kezdték. Időközben páran a DVSC utánpótlásába kerültek, de a barátság megmaradt, így pár rutinosabb játékossal kiegészülve teremben próbálják meg a javukra fordítani az összeszokottság fegyverét. Első Sajt-Kalmár Kupájukra készülnek.

 

Nuno BK (Miskolc)

Miskolcról érkező résztvevőinket sem kell bemutatni az amatőr kispályás foci kedvelőinek. A tavalyi teremszezonban döntőt játszottak Sárospatakon, Egerben és Miskolcon is, azaz illik őket komolyan venni. Ellenkező esetben csúnya mészárlást tudnak végezni a "hegyi emberek", akik először teszik tiszteletüket nálunk.

 

SV Team (Debrecen-Józsa)

Ők is állandó résztvevőink, tavaly csak egy megrendítő sérüléshullám tartotta őket távol a megmérettetéstől. Idén megújult erővel, remélhetőleg épen megérkeznek a tornára, hogy folytassák azt, amiből például 2013-ban már megmutattak nekünk valamit. Az Örökranglista 22. helyéről várják az idei Sajt-Kalmár Kupát.

 

 

Holnap megmutatjuk egyben a teljes mezőnyt, kalaponkénti besorolás szerint.