Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Újra nagy durranás várható

                                   Kettő hónap múlva ilyenkor a csapatok...

... egy része már letudja a csoportmeccseket és vagy csalódottan veszik tudomásul, hogy elszállt az esélyük idén megszerezni a rangos trófeát, vagy önbizalomtól telve várják az egyenes kieséses szakaszt. Persze nem árulunk zsákbamacskát, aki a Sajt-Kalmár Kupát meg akarja nyerni, annak alaposan fel kell kötni azt a bizonyos fehérneműt, ugyanis 2016-ban is a már megszokott magas színvonal várható!

   Erre garanciát jelent, hogy állandónak mondható esélyeseink - akik általában a Real Team Kupán is dominálnak - már szinte kivétel nélkül jelezték résztvételüket, azaz megint nem lesz egyszerű meghatározni az első kalaposok kilétét. Ugyanakkor nálunk már-már hagyományosnak mondható meglepetéscsapat(ok) felbukkanása, akik újra komoly fejtörést okozhatnak a favoritoknak. Ha már a debreceni torna szóba került: érdemes megjegyezni, hogy sok csapat örömmel fogadta a későbbi időpontot, ugyanis amellett, hogy a várhatóan telt házas balmazújvárosi rendezvényen való sikeres szerepléssel magukra irányíthatják a figyelmet, egy remek alkalmat is biztosít az összeszokottság növelésére az év végi megmérettetés előtt. 

   Eddig 20 csapat jelentkezését tudtuk regisztrálni, azaz szépen fogynak a helyeink. Időben és helyben behatároltak vagyunk, így ideális esetben 28, esetleg 32 csapatot szeretnénk vendégül látni.

   Természetesen most is nagy energiát fektetünk a sportszerető támogatók felkutatásában (önálló jelentkezésüket is örömmel és tisztelettel fogadjuk), mert egyrészt idén is mi szeretnénk arányaiban a legnagyobb pénzdíjat biztosítani a helyezetteknek, másrészt az értékes különdíjakon felül a védjegyünkké vált sorsolással az úgynevezett kiscsapatoknak is igyekszünk esélyt adni, hogy ne üres kézzel távozzanak.

      Mivel továbbra is alapcélunk a lehető legnagyobb elégedettség elérése a résztvevők, illetve a kilátogató érdeklődők irányából, ezért a korábban már beharangozott módosításokkal törekszünk még fentebb helyezni az egyébként is magasan lévő lécet.

   A rendezvény megtekintése természetesen továbbra is DÍJTALAN!!! 

Jelentkezni, a tornával kapcsolatos kérdéseket feltenni a "KAPCSOLAT" menüpontban megtalálható elérhetőségeken lehet.

Találkozzunk decemberben!!!

 

A szervezők