Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Max. 2 hét a zárásig!!!

   Négy hét van az idei Sajt-Kalmár Kupa...

...eljöveteléig, így megosztunk egy-két tudnivalót a kedves érdeklődőkkel.   

   Ebben az évben megszakad egy, a kezdetekre visszanyúló sorozat.  2016 lesz ugyanis az első év a torna történetében, amikor nem nő az előző évi résztvevők száma. Ez azonban számunkra egy előre kalkulált tényező, ugyanis a Balmazújváros férfi nb1-es kézilabdásainak mérkőzésük lesz ezen a hétvégén a csarnokban, megrövidítve a Sajt-Kalmár Kupa rendezésére felhasználható időt. Ettől függetlenül köszönettel tartozunk a kéziseknek, mert az eredetileg szombatra kiírt derbijüket miattunk péntek délután rendezik meg a Kőnigben. Sok sikert az Eger elleni rangadón!

 

   Apropó, Eger. Örömmel konstatáltuk, hogy az Eszterházy Kupa főszervezőjével, Hegedűs "Hegylakó" Lászlóval meglévő kimondottan jó viszonyunk az időpont-változtatásunk ellenére sem romlott meg, továbbra is ellenségeskedés nélkül tudunk egymás mellett létezni, ami talán nem is annyira természetes a mai világban, holott ez lenne a normális hozzáállás. Ezúton is kívánunk neki és társainak sikeres és emlékezetes rendezvényt!

   Be kell vallanunk, kicsit irigyek is vagyunk rá évek óta: képtelenek vagyunk felfogni, hogyan képes minden esztendőben már november közepén csoportbeosztást készíteni, míg nálunk még a nevezés lezárása utáni órákban is beesnek későn ébredő csapatok. De nagy gondunk nincs is ezzel, mert egyrészt az évek alatt már hozzászoktunk ehhez, másrészt amennyi plusz időt elvesz a szabadidőnkből a torna szervezése, illetve egy-egy dolog, kellemetlenség megoldása, azért bőven kárpótol minket az a sok nevetés és poénkodás, amit szervezőtársammal eszközölünk a viberes kommunikálásaink alkalmával. Meg az az érzés, mikor az eredményhirdetés végeztével konstatáljuk, hogy megérte a fáradozás.

   Ezidáig 22 csapat regisztrált a 7. Sajt-Kalmár Kupára, azaz szépen fogynak a helyek, ráadásul garantáltan élvezetes és izgalmas lesz az idei rendezvény is.

   Amennyiben 24 brigáddal zárjuk a nevezést, akkor a hat darab 4 fős csoportból továbbjut a négy legjobb csoportharmadik is, ha pedig 28 lesz a létszám, akkor a hét csoport 1-2. helyezettje mellett a két legjobb harmadik vált még jegyet a legjobb 16 közé. Huszonnyolcnál több gárda jelentkezését az említett nb1-es kézilabda-mérkőzés miatt nem tudjuk fogadni!!!

     A nevezés végső határideje: december 4.!!!

(a 28. csapat regisztrációja esetén ennél hamarabb zárunk!)

 Jelentkezni a 0630-2944600-as telefonszámon lehet.

   Az említett élvezetre és izgalomra az eddig benevezett csapatok jelentik a garanciát. A bárhol legnagyobb eséllyel indulók között számon tartott gárdák jelentős része ott lesz a 7. Sajt-Kalmár Kupán (a teljesség igénye nélkül!): 

A címvédő, budapesti Mates Team mellett nem okozna hatalmas meglepetést a korábbi kétszeres bajnokunk, azaz a szolnoki Viktor-Security, a korábban szintén megdicsőült hazai csapat, a Koroknai Autósiskola, valamint a nádudvari névadónk, a Sajt-Kalmár Kft., illetve a szintén top-színvonalat képviselő, budaörsi Aramis-Mad Dogs, a cívisvárosi Sunland Szoláriuma hajdúszoboszlói Hotel Silver, vagy az örökös Real Team Kupa-bajnoknak mondható, DVSC-játékosokra épülő Grand Casino megkoronázása sem. Mindamellett nem lehet leírni a mindenkire veszélyes csapatokat, úgymint az idei (és tavalyi) országos amatőr strandfocigyőztes, friss debreceni kispályás bajnok Hungarotargot, a hajdúszoboszlói Figyelő-Securityt, a tavaly döntőző nyíregyházi Kétbal csapatát, valamint a nálunk először induló, de kiemelkedő képességű játékosok alkotta, Budakesziről érkező Anonymus gárdáját sem! Azt se felejtsük, hogy nálunk már-már hagyomány a meglepetéscsapatok felbukkanása, akiknek megnövelt esélyt kínál, hogy a csoportban még nem feltétlenül kell elkapniuk a nagyágyúkat, hiszen jó esetben harmadikként is tovább lehet menni, hogy aztán vasárnap a 2x12 percek alatt felhívják magukra a figyelmet! Róluk bővebben beszámolunk a nevezés lezárása után.

   A rendezvény megtekintése természetesen idén is DÍJTALAN!!!

  A díjazásról is érdemes néhány szót ejteni: idén is garantáljuk, hogy arányaiban a lehető legmagasabb pénzdíjat osztjuk szét a helyezettek között! Ez a tavalyi 36 résztvevőnél kereken 1.000.000 (egymillió) forintot jelentett az 1-4. helyezett között elosztva. Továbbra sem tervezzük a legkedveltebb díjazási forma, a pénzdíj lecserélését a semmire sem jó, hangzatos, de maximum az otthoni Monopoly társasjáték közben felhasználható, különböző feltételekhez kötött utalványokra...  Mindazonàltal utalványt mégis fogunk alkalmazni -köszönhetően egyik kiemelt támogatónknak, a JOMA SHOP-nak - , mégpedig a védjegyünkké vált sorsolás keretein belül: idén is kisorsolunk 3 garnitúra komplett sportfelszerelést eredménytől függetlenül a résztvevő csapatok között!!!

   Következő körben beszámolunk az idei apróbb - de jelentős - változtatásokról, amelyek még nyíltabbá és eseménydúsabbá teszik a mérkőzéseket, valamint a csoportbeosztás elkészítésének a menetéről, amely sokkal véletlenszerűbb csoportokat fog eredményezni.

 

 A szervezők