Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Joma Shop, hivatalos meccslabda és díjazás

   Lassan véget ér az esztendő utolsó előtti...

... hónapja, azaz decemberhez érve megkezdődik a teremlabdarúgó tornák szezonja.

 

   Mivel a nagypályás bajnokságok lassan a téli pihenőjükhöz érkeznek, teret engednek a futball egy sokkal fordulatosabb és eseménydúsabb vállfajának, az 5+1-es teremfocinak. Minden hétre jut legalább egy ilyen torna, december harmadik hétvégéjére nevezetesen a Sajt-Kalmár Kupa.

   Szerencsére a balmazújvárosi rendezvény kezdetére már befejeződnek a küzdelmek az nb-s bajnokságok legmagasabb osztályaiban is, így ismét nb1-es, nb2-es játékosok, futsal- és strandfoci-válogatottak sora garantálja a színvonalas meccseket a lelátót megtöltő érdeklődők legnagyobb örömére. Az eddigi évek bizonyították, hogy a színvonalas, őszinte focira vevők a sportszeretők, tehát ebben az évben is garantálható a telt ház a Sajt-Kalmár Kupán, izgalomból pedig bizonyosan nem szenved majd senki hiányt.

Mindenképpen meg kell említenünk kiemelt partnerünket, akik évek óta a torna hivatalos sportszer-beszállítói. Természetesen a Joma Shop -ról van szó, akik annak ellenére is megmaradtak elégedett támogatóink között, hogy a debreceni üzletüket a szomszédos megyébe költöztették, nevezetesen Nyíregyházára, a Szegfű utca 23. szám alá. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy - már több, mint 50 esztendeje alapított - ekkora világmárka áll évek óta mögöttünk, mert nem árulunk el túl nagy titkot azzal, hogy egy ilyen hatalmas sportszergyártónak vigyáznia kell az imázsára, tehát egy nagyszerű visszaigazolás számunkra az elégedettségük. Ennek ékes bizonyítéka, hogy ebben az évben is teljes vállszélességgel vannak mellettünk!

   Már tavaly is ezen spanyol világcég biztosította a hivatalos labdákat a Sajt-Kalmár Kupára és ez idén sem lesz másként:

2016-ban a Joma csúcskategóriás FIFA-szabvány bőrgolyói, a "FLAME" fantázianevű modelljei hivatottak pattogni a mérkőzéseken!!!

Emellett a teremtornákon tudtunkkal egyedülálló sorsolásunk megvalósításából is jelentős anyagi részt vállalnak, azaz segítségükkel idén sem marad el a már megszokott három csapatnyi JOMA-mezgarnitúra gazdára találása sem!

Ahogy mindig is hangsúlyozzuk, ezt nem a díjazás részének tekintjük, mert megtehetnénk, hogy ezen garnitúrákat az 1-3. helyezettnek adjuk, jócskán csökkentve a költségvetésünket, de ezt a szervezési modellt meghagyjuk másoknak. Marad tehát a sorsolás, esélyt adva a szerényebb teljesítménnyel előrukkoló gárdáknak is.

Mindamellett, hogy kiváló minőségű és egyedi dizájnú termékválasztékkal rendelkezik a JOMA SHOP,  honlapjukon más világmárkák termékei is megtalálhatóak jelentős kedvezménnyel a bolti árakhoz képest, azaz cipő, sport- és szabadidőruházat, illetve egyéb kiegészítők vásárlása előtt mindenképpen érdemes lehet egy pilantást vetni a www.bolt.jomashop.hu  weboldalra

Ha már szóba került a díjazás, néhány mondat erejéig térjünk rá e sokakat érdeklő témára:  pontos összeget még nem tudunk ugyan mondani, mivel még nem zárult le a nevezés, de azt már most ki merjük jelenteni, hogy a Sajt-Kalmáron megszokott magasságokba emeljük az 1-4. helyezett csapat honorálását! 

Még vannak csapataink, akiknek a visszajelzésére várunk a résztvétellel kapcsolatban, illetve az elkövetkezendő egy hétben is jelentkezhetnek későn ébredő brigádok, jelen állás szerint közelebb vagyunk a 24 csapatos rendezéshez, mint a huszonnyolcashoz. Amennyiben 24 résztvevő lesz a 7. Sajt-Kalmár Kupán, akkor is garantáljuk, hogy a helyezettek között szétosztandó pénzdíj 

minimum 700.000 forint  lesz!!!

Emellé jön még persze a dobogósok kupája, az érmeik, az oklevelek, valamint a nádudvari feketekerámiából készített, egyedülálló szépségű vándorkupánk, valamint a különdíjasok honorálása is.

Véleményünk szerint -összevetve más teremtornák díjazásával - ez nem egy elhanyagolható összeg, nem elfelejtve azt a tényt sem, hogy a Sajt-Kalmár Kupa nevezési díja a kezdetek óta változatlan, azaz 40.000 ft.

Amint azt már korábbi írásunkban jeleztük, huszonnégy csapat esetén a hat csoportból továbbjut az első és második helyezett mellett a négy legjobb csoportharmadik is, tehát elegendő lehet egy csoportmérkőzés megnyerése is az egyenes kieséses szakaszba jutáshoz. Ott azonban már nem lehet hibázni, mert 2x12 perc alatt a legnagyobbak is elvérezhetnek kellően lelkes ellenfelük ellenében, mint az a korábbi években nem egyszer megtörtént a Sajt-Kalmár Kupák vasárnapjain.

Addig is kívánunk sérülésmentes és tartalmas időtöltést mindenkinek, hamarosan újra jelentkezünk!

 

 

A szervezők.