Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Örökranglista frissítve!

   

Ahogy azt már megszokhatták a......

 

.... Sajt-Kalmár Kupát nyomon követők, a torna honlapján 9 hónapig csend honol, hogy aztán az esemény közeledtével folyamatosan frissüljenek az oldal tartalmai, ezáltal a kezdő sípszó pillanatára naprakész tartalommal találkozzon az oldalra látogató.

   Persze az évek alatt megtanultam, hogy jobb időben elkezdeni ezen tartalmak frissítését, mert olvasni sokkal egyszerűbb a szöveget, mint az üres képernyőt informatív, tartalmas és ha lehet, kellően élvezhető irománnyal megtölteni. Az egyik ilyen előre kalkulálható rutinszerű feladat az Örökranglista adott évi frissítése, beírva az előző torna szereplőinek teljesítményét.

   Ez most elkészült, így ide kattintva bárki megtekintheti, mekkora változást eredményezett egy-egy csapat 2016-os szereplése, illetve távolmaradása a rangsorban.

A szervezés továbbra is a megfelelő ütemben halad és minden jel arra utal, hogy az idei évben is nagyot szólhat a Sajt-Kalmár Kupa a balmazújvárosi Kőnig Rendezvénycsarnokban! 

Talán nagyobbat, mint minden eddigi a torna történetében...

Erről azonban majd egy kicsit később, egyelőre legyen elég annyi, hogy a sportszeretőknek célszerű idejében szabaddá tenni magukat december harmadik hétvégéjén...

 

Találkozzunk decemberben!

 

   A szervezők