Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Az idei legnagyobb újításunk!

Ígértük, hogy hamarosan...

... beszámolunk valami új ötletünkről, ami nemrég pattant ki a fejünkből és egy kicsit továbbgondoltuk. 

Ahogy azt már a tornát évek óta nyomon követők megszokhatták, két torna között megy az agyalás, mivel lehetne növelni a torna színvonalát, mivel lehetne még jobban kiszolgálni a csapatokat, illetve a csarnokba kilátogató érdeklődőket. Szerencsére ritkán panaszkodnak, többnyire kedvező a fogadtatás, ha pl gyűjtest szervezünk a hallássérült futsal Bajnokok Ligájára önköltségen elutazni kénytelen futballcsapatnak, vagy sikerül nyélbe ütnünk egy büntetőrúgó-versenyt a csarnokba kilátogató gyerekeknek. 

Ebben az évben -ahogy arról korábban ITT már beszámoltunk - megláttuk a debreceni Komáromi Árpád, alias Tiko "Ocho Camino"-fedőnevű, jótékonysággal egybekötött vándorlását, majd vele egyeztetve jött az ötlet, hogy valamilyen formában nekünk is támogatni kellene az ügyét. Először egy szerényebb összeg felajánlását terveztük, majd jött a továbbgondolás...

A futballpályákon eltöltött nem kevés esztendő alatt szerzett tapasztalatokat és kapcsolatokat felhasználva sikerült jópár magyar válogatott, élvonalbeli, illetve Európában légióskodó futballistával felvenni a kapcsolatot, valamint a tornát támogató sportszeretők is hasonlóan nyitottan álltak jótékonysági ötletünk mögé, így a sportolók és szponzorok felajánlásainak hála a rendezvény 3 napja alatt árusítandó tombola keretében lehet vasárnap értékes ajándékokat nyerni, melynek bevételéből fogjuk támogatni a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon Alapítványt, megpróbálva kissé meghittebbé varázsolni az otthonban élő, család nélküli gyermekek Karácsonyát!

Mindenki, aki vásárol a tombolából - azon kívül, hogy több ezer, több tízezer forint értékű ajándékot nyerhet - egyúttal ezen Alapítványt is támogatja. 

Szeretnénk minél többet értékesíteni, ezért a tombolához jelképes, 300 forintos áron lehet majd hozzájutni. Minél több kerül eladásra, annál többet tudunk hozzátenni ezen árvák ünnepéhez!!! 

Hagyományörző jelleggel szeretnénk elindítani ezt a kezdeményezést, azaz 2017-től kezdődően minden évben keresünk majd valami arra érdemesnek ítélt Alapítványt, akiknek az adott évi tornán Veletek közösen megpróbálunk örömet ajándékozni.

Ajándék lesz bőven, így hát szerencsére fel a jó ügyért!

 

 

   A szervezők.