Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Nevezés és más egyéb...

 

Reményeink szerint már minden érdeklődőhöz eljutott az idei tornánk híre, így itt az ideje, hogy...

...ismertessünk néhány részletet.
   Ahogy azt korábban már jeleztük, a 9. Sajt-Kalmár Kupa új helyszínen, a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban lesz megrendezve 2018. december 21-23. között.
   A tornára maximum 32 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni, a nevezés határideje pedig DECEMBER 10.!!!
A nevezési díj 60.000ft.
   A lebonyolításban nem tervezünk jelentős változásokat, azaz továbbra is 2×12 perc áll majd meccsenként a küzdő felek részére, hogy eldöntsék a pontok sorsát. Az egyenes kieséses szakaszban is marad a jól megszokott vaksorsolás, tehát nem lesznek előre lefixált ágak, minden körben a helyszínen sorsoljuk a párosításokat. 
   Az eddigi visszajelzések alapján nyugodt szívvel meg tudjuk ígérni, hogy -szokás szerint - a hazai 5+1-es kispályás labdarúgás színe-java képviselteti magát a Sajt-Kalmár Kupán, így idén is színvonalas meccsekre, parázs csatákra lehet számítani a küzdőtéren.
   Ezen felül a tavalyi év pozitív visszajelzéseinek köszönhetően idén is mindent elkövetünk egy jótékonysági tombola tető alá hozásáért, hogy újra támogatni tudjunk egy arra rászoruló, jó ügyet szolgáló Alapítványt. 

   Mivel az elmúlt években Balmazújvároson már sikerült megtölteni a kicsinek koránt sem nevezhető csarnokot, így ugyanez a célunk Debrecenben is. Itt engedjék meg, hogy egy kis helyreigazítást tegyünk közzé! A helyszínváltozás híre, illetve annak kommunikációja nem nyerte el az új balmazújvárosi városvezetés tetszését. Mint megtudtuk, a tornánk már év elején bekerült a város és a csarnok naptárába, így jogosan vetették szemünkre, hogy nem tisztáztuk a helyzetet. Mi a helyi változások kirobbanásának kezdetén átbeszéltük a jövőt, így már jóval a szituáció rendeződése előtt elkezdtük az egyeztetést az esetleges költözés esetén fellépő pluszköltségek előteremtésének lehetőségére. Valóban elkövettük azt a hibát, hogy nem vártuk meg az ügy végét, mivel úgy ítéltük meg, hogy ha nem is könnyedén, de képesek lehetünk megbirkózni egy még nagyobb volumenű torna lebonyolításával, megvalósítva egy régi álmunkat. Ezúton is elnézést kérünk a balmazújvárosi városvezetéstől és a helyi sportszeretőktől, amiért nem volt megfelelő a kommunikáció közöttünk, valamint köszönjük az elmúlt évek zökkenőmentes, remek hangulatú tornáit! Ahogy a mostani egyeztetésen ígértük, azt most nyilvánosan is alátámasztjuk, azaz ha a későbbiekben igénye lesz a városnak egy hasonló torna megrendezésére és ezt velünk szeretnék megtenni, természetesen állunk elébe!

   Rátérve az előttünk álló feladatokra elárulhatjuk, hogy gőzerővel dolgozunk azon, hogy felejthetetlenné tegyük az ünnepek előtti hétvégét a résztvevő csapatok és az eseményt a helyszínen megtekintő érdeklődők részére. Örömmel tölt el minket, ha ez ismét sikerül, hiszen eddigi életünk nagy részében jelentős szerepet játszott a sport, így boldoggá tesz bennünket, ha a Sajt-Kalmár Kupa révén adhatunk vissza valamit abból, amit nekünk adott a labdarúgás...

   Találkozzunk decemberben!

 

A szervezők