Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Hogy miért ez lesz várhatóan az elmúlt évek legerősebb teremtornája? Íme:

Közeleg a december, azaz...

... lassan beindul a dömping, kezdetét veszi a teremtornák végeláthatatlannak tűnő szezonja.

   Természetesen bennünket a 9. Sajt-Kalmár Kupa érdekel, ami nagyon úgy tűnik, hogy igazi csemegének ígérkezik: Magyarországon rég nem látott erősségű mezőnnyel, közönségszórakoztató betétprogramokkal, nyereményekkel és végül, de korántsem utolsó sorban egy nemes ügyet szolgálva adakozással!

   Kezdjük is ezen utóbbival: a tavalyi pozitív visszajelzéseknek köszönhetően idén is értékes ajándékok nyerhetőek meg Karácsony előtt a jótékonysági tombolán, amely bevételéből egy később megnevezendő, nemes ügyet szolgáló Alapítványt kívánunk támogatni.

   Szintén nagy kedvenc a már szinte védjegyünkké vált sportfelszerelés-sorsolás, amely idén sem maradhat el, azaz a résztvevő csapatok között teljesítménytől függetlenül kerül kisorsolásra 3 ilyen csomag.

   A betétprogramokat egyelőre hagyjuk, nem szeretnénk mindent idő előtt nyilvánosságra hozni, de annyit mindenesetre elárulhatunk, hogy valódi kuriózumot láthatnak a Hódos Imre Sportcsarnokba kilátogató érdeklődők! 

   Természetesen az egyenes kieséses szakasz párosításait is a nálunk már megszokott módon fogjuk sorsolni minden körben az érintett csapatvezetők közreműködésével a zsűriasztalnál.

   Na és hogy mire is alapozzuk a fentebb kissé túlzónak tűnő kijelentést, hogy várhatóan az ország legerősebb mezőnye érkezik az idei rendezvényünkre? Sokan használhatnak/használnak hasonlóan nagy szavakat, viszont mi a FACEBOOK-oldalunkon közzétettük az eddig nevezett csapatok listáját! Ezt böngészve szembeötlő, hogy a kispályás körökben otthonosan mozgók nem nagyon találnak ismeretlen neveket, azaz az évek alatt "kikoptak" a valódi, jó értelemben vett amatőr csapatok, tehát várhatóan a "legnagyobbaknak" is fel kell kötni azt a bizonyos fehérneműt, így igazi dicsőséget fog jelenteni ebben a mezőnyben diadalmaskodni. Ezt azonban nem garantálja az, ha az adott csapatban nb1-es nagypályás játékosok, futsalosok, minifoci-válogatottak sorakoznak, mert több, mint valószínű, hogy a térfél másik oldalán hasonló spílerek néznek velük farkasszemet...    A közönségnek viszont pont ez garantálja, hogy kevesebb idejük lesz a büfében időzni, ha nem akarnak lemaradni az izgalmakról!

   A nevezési határidő lejártáig még sok idő van hátra, de ismerve a még szervezkedő, az indulást tervező brigádok listáját nem várható hígulás! Természetesen a nevezés mindenki előtt nyitva áll: akinek nem szállt inába a bátorsága a csapatneveket böngészve és szeretne megméretni ezen a seregszemlén, a hozzánk vezető utat megtalálja a "KAPCSOLAT" menüpontra kattintva.

Az eddig nevezettek listája megtalálható ITT

   

További részletek hamarosan.

Találkozzunk decemberben, Debrecenben!

 

   A szervezők.