Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Az előttünk álló napokról

Vészesen közeleg a...

... december 21-e, azaz a 9. Sajt-Kalmár Kupa nyitánya.

Az már most látszik, hogy minden tekintetben az eddigi legnagyobb szabású esemény elé nézünk a torna történelmében, akár a ritkán látott erősségű mezőnyt, akár a kilátogató érdeklődőknek kínált betétprogramokat vesszük górcső alá.

Azt már említettük korábban, hogy az idei "sajtkalmáron" magyar viszonylatban rég nem tapasztalt erősségű mezőny küzd meg a végső győzelemért. Elnézve a résztvevőket, várhatóan nem nagyon lehet olyan csoportokat találni majd, ahol bárki biztosra mehetne, azaz már a csoportmérkőzések is rangadók sorát, kiélezett küzdelmeket fog eredményezni! Ezen izgalmakra való tekintettel az eddigi évekkel ellentétben az összes mérkőzésen 2 játékvezető igyekszik felügyelni a tiszta, sportszerű, szabályos játékot.

Holnap zárjuk a nevezést, aztán elkészül a csoportok beosztása. Itt is változtatunk az eddigi szokásainkon, mivel a rendkívül erős és kiegyenlített mezőny miatt nem tudnánk mi alapján négy kalapba sorolni a résztvevőket. Ezen okból kifolyólag mindössze első kalapos csapatokat fogunk kiemelni, elismervén az eddigi nyolc tornánkon nyújtott teljesítményüket, a többi gárda hozzájuk lesz csoportosítva.

Rátérve egy, a rendezvényen hasonlóan fontos dologra szeretnénk megjegyezni, hogy mindent elkövetünk a Hódos Imre Sportcsarnokba kilátogató sportszeretők maximális kiszolgálása érdekében. A már vázolt rendhagyó gálamérkőzés mellett egyéb szórakoztató programokkal, meglepetésekkel igyekszünk kedveskedni a nagyérdeműnek, hogy emelkedett hangulatban kanyarodjanak a Karácsony célegyenesébe. Azokra is gondolván, akik nem kapkodják el a Jézuskának szóló levél megírását, a FOCIPLÁZA segítségével lehetőség nyílik a helyszínen ezen hiányosság pótlására. Nyilván várhatóan nem a hatévesek társasága az elsődleges célcsoportja oldalunknak, de igyekszünk rájuk is gondolni, ezért célszerű olvasni a sorok között, megtekinteni a fent nevezett cég weboldalát és így már könnyen kitalálható, hogy mit takar a virágnyelv... 

Sokakban az is kérdéseket vethet fel, hogy mit keres Magyarország legismertebb rockzenekarának plakátja az oldalunkon?! Ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy Lukács Laciék is tiszteletüket teszik a jótékonysági gálamérkőzésen! Igen,a korábban már beharangozott sztárok névsora tovább nemesedett általuk és ha már ott lesznek a Sajt-Kalmár Kupán, akkor természetesen nem érkeznek üres kézzel: különböző értékes TANKCSAPDA -relikviákat felajánlva a tombolához igyekeznek hozzájárulni azon összeghez, amellyel a TÜNDÉRKÖR ALAPÍTVÁNY által pártfogolt, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek igyekszünk kicsit könnyebbé tenni az életét.

Ismét szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy aki teheti, az hozzon magával plüssjátékot az eseményre, amelyet a gálamérkőzés végeztével a pályára dobva tudják kifejezni támogatásukat és együttérzésüket ezen gyermekek felé és amely plüssöket szintén az Alapítvány segítségével juttatunk el hozzájuk, megpróbálván mosolyt csalni a csöppségek arcára a szent ünnep alkalmából!

A tombolán a Tankcsapda-relikviákon kívül rengeteg dolgot igyekszünk a "fa alá tenni", a teljesség igénye nélkül kisorsolásra kerül például eredeti vb-labda, vásárlási utalványok, egyéb tárgynyeremények, ajándéktárgyak mellett külföldön légióskodó magyar válogatott labdarúgók mezei, illetve hozzájuk hasonlóan mondhatni, hogy a komplett magyar élvonal a nemes ügy mellé állt: egy kivétellel minden csapat "trikója" kisorsolásra vár. Nem mellékesen az az egy is folyamatban van és nem lennénk meglepve, ha a torna kezdetére teljes lenne a kollekció...

Ezen felül egyéb szórakoztató programokkal, meglepetésekkel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt december 21-23. között a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokba, de nem lenne meglepetés a meglepetés, ha máris kiadnánk magunkat!

A rendezvényre belépőt az esemény ideje alatt a helyszínen lehet majd vásárolni: a pénteki és a szombati csoportmérkőzésekre egységesen 500 forintért, míg a vasárnapi döntő napra 1000 ft-ért váltható napijegy.

Hamarosan ismét jelentkezünk a csoportokkal és persze:

Találkozzunk decemberben Debrecenben!!!

 

   A szervezők.