Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Az idei résztvevőkről röviden

 

 

 

2018. December 21-én, pénteken 15:00-kor kezdetét veszi a 9. Sajt-Kalmár Kupa!

 

 A nyitómeccsen a fővárosból érkező Damasztor Kft küzd meg a miskolci Flotál KFT csapatával!

15:30-kor megkezdi szereplését az "A" csoport másik két résztvevője, a debreceni Sunland Szolárium, valamint a balmazújvárosi Kiker-Building együttese is.

 

-Damasztor Kft: évekig Miller Pub-ként, illetve Dream Team-ként szerepeltek, az viszont névtől független, hogy még mindig Bárányos Zsolt megkopni nem akaró játékáról azonosítják őket a sportszeretők.

-Flotál Kft: a Miskolcról érkező kispályás specialisták újoncok a Sajt-Kalmár Kupán, igazi fekete lóként érkeznek a tornára.

-Sunland Szolárium: őket nagyon nem kell bemutatni, de ha mégis, őket is a rutinos, de még mindig fitt Igor Bogdanovic-Kerekes Zsombor-Madar Csaba-Ronald Habi kvartettel azonosíthatjuk a legkönnyebben.

-Kiker-Building: a balmazújvárosi brigád a Drink Team-re épül, de jócskán megerősítve érkeznek.

 

A pénteki nyitónap második -egyben a torna egyetlen 5 fős - csoportját 18 órakor két debreceni csapat, nevezetesen az Agroroll és a Pelles Házak Kft mérkőzése nyitja. Fél órával később a józsai SV Team , valamint a balmazújvárosi Koroknai Autósiskola is bemutatkozik a közönségnek, utánuk pedig a tbutoroutlet.hu versenyzői is megkezdik harcukat a pontokért. 

-Agroroll: két éve éppen nálunk mutatták meg először, hogy sokra vihetik, az akkori 4 közé jutásuk óta pedig mindenhol komoly fejtörést okoznak bármelyik csapatnak. December második hétvégéjén már túlestek a teremszezon kezdetén, hogy jó formában vannak, azt jelzi harmadik helyezésük!

 -Pelles Házak Kft: a cívisvárosi fiatalok tavaly már jó pár vaskos meglepetést okozva megmutatták, hogy nem feltartott kezekkel lépnek pályára, bárki legyen is az ellenfél és az eltelt időben csak tovább erősítették ezen hírüket.

-SV Team: a józsai brigád a torna dán válogatottja, nagyon bíznak hát benne, hogy a 1992-ben jókora meglepetéseket okozó északi válogatott példáját tudják követni.

-Koroknai Autósiskola: a balmazújvárosi csapatot sem kell bemutatni a kispályás tornákat nyomon követőknek, de mindenképp meg kell jegyezni, hogy ők sem bízzák a véletlenre: az amúgy sem gyenge keretüket az idén távol maradó Grand Casino több játékosát is megszerezve tovább erősítették.

-tbutoroutlet.hu: nagyon készülnek, éppen ezért ők is nagyon megerősödtek a "sajtkalmárra", példának okáért a nemrégiben 4x2-es kapura döntőbe jutó DEAC-Hall csapatából is igazoltak a jövő hétvégi mulatságra.

 

Szombaton reggel 9 órakor folytatódnak a küzdelmek, amelyet a karcagi Labonczfa nyit a Komádiból érkező Komádi SE ellen.
Fél órával később a debreceni Hungarotarg is bemutatkozik az újfehértói Főnix Kandalló ellenében.

Labonczfa: régi vágyunk teljesül érkezésükkel, mert végre a torna időpontja lehetővé teszi a sokak által ismert karcagi brigád résztvételét! Domokos "Rambo" Imre neve a garancia arra, hogy nem ügyetlen srácok fogják alkotni keretüket.

-Komádi SE: elsődleges vadászterületük a nagypálya, de kispályán rendszerint az egyik leglelkesebb szurkolótábor hajtja őket, így bármelyik ellenfelüknek okozhatnak kellemetlen meglepetést.

-Hungarotarg: ők sem ismeretlenek a kispályás foci szerelmeseinek, többször jutottak 4 közé a korábbi Sajt-Kalmár Kupákon. Jó formájukat jelzi, hogy idén pontveszteség nélkül nyerték meg a debreceni szabadtéri bajnokság legfelső osztályát.

-Főnix Kandalló: az újfehértói srácok is kirobbanó formában vannak, ezt jelzi, hogy december elején 4×2-es kapura tornagyőzelemmel nyitottak. Királygoldként is ismerős lehet a csapat magja.

 

A negyedik selejtezőcsoport 12 órás nyitányán a debreceni Real Team gárdája mérkőzik meg a Budakesziről érkező Anonymus csapatával. 12:30-kor következik a második páros debütálása a Hódosban: a budapesti Mates Team igyekszik 3 ponttal gazdagodni, de ehhez várhatóan a szolnoki PFF-Szántó csapatának is lesz egy-két szava!

-Real Team: a DEAC futsalcsapatának játékosai alkotják a gárda magját, ami előrevetíti, hogy nem asszisztálni érkeznek az idei tornára.

-Anonymus: Budakesziről térnek vissza a tavalyi távolmaradás után és ha már ennyit utaznak, akkor bizonyosan nekik sem az epizódszerep a tervük.

-Mates Team: róluk sem tudunk sok újat elmondani, valószínűleg nincs olyan ember ezen oldal látogatói között, aki ne tudná, milyen játékerőt képvisel a cimborák brigádja.

-PFF-Szántó: szolnoki nevezőnk neve szintén jól cseng a teremfoci világában, ráadásul ők is tovább erősítve keretüket szövögetnek merész - vagy nem is annyira merész - terveket.

 

Szombaton 15 órakor veszi kezdetét az a csoport, amelynek étlapján a csoportmeccsek egyik legnagyobb csemegéje is megrendezésre kerül, amelyen megismétlődik a tavalyi Real Team Kupa döntője: a budaörsi címvédő Aramis Mad-Dogs és a budapesti After derbije!

A csoportot azonban nem ez, hanem az After és a debreceni Schaeffler Debrecen meccse nyitja, majd 15:30-tól a nyíregyházi Filó Sportcentrumnak jut az a hálás feladat, hogy az Aramis Mad-Dogs ellen próbálja meg elkezdeni a továbbjutáshoz szükséges pontok gyűjtését.

-After: oldalukon megjegyezték, hogy nehéz lesz überelniük a tavalyi évüket. Való igaz, hogy a 2017-ben behúzott egri torna, és a debreceni Real Team Kupa megnyerése tovább hízlalta vitrinjüket és magasra tette azt a bizonyos lécet, de kötve hisszük, hogy ne tennének meg mindent a Vándordíjunk hazaviteléért.

-Schaeffler Debrecen: tavaly FAG Hungary néven már megtapasztalták a tornánk légkörét és okulva az akkori hibáikból ők is jókora erősítésbe kezdtek a minél sikeresebb szereplés érdekében.

-Aramis Mad-Dogs: imponáló teljesítményt nyújtva nyerték meg a legutóbbi két Sajt-Kalmár Kupát. Pont.

-Filó Sportcentrum: új néven érkeznek régi ismerőseink, a 2015-ben ezüstéremmel hazatérő Kétbal csapatára épülő nyírségi srácok. Ezzel az ő játékerejükről is sok minden kiderül.

 

Az utolsó csoport szombaton, a másnapi nyolcaddöntők párosításainak kisorsolása után, 18:05-kor veszi kezdetét:
ekkor lép pályára a hajdúszoboszlói Hotel Silver, valamint a debreceni T Bútor Outlet csapata. 18:35-től pedig túrkevei derbi következik, azaz a Viktor Security és a Buga Team mérkőzése.

-Hotel Silver: ők is állandó résztvevői a tornának és náluk sem csak elcsépelt sablon arról beszélni, hogy nem célszerű félvállról venni a "szállodásokat", mert könnyen értékes pontokba kerülhet ilyen hibába esni.

-T Bútor Outlet: választhattak és ők a Sajt-Kalmár Kupát választották, hogy megmérkőzzenek neves ellenfeleikkel. A korábbi Diana Holding csapatából lehetnek ismerősek.

-Viktor Security: minden torna egyik kiemelt esélyese, ha jó lábbal kelnek fel, akkor nem okozna meglepetést a megkoronázásuk. Az Aramis mellett az egyetlen csapat, amelyik meg tudta védeni "sajtkalmáros" bajnoki címét, ezzel ők is kétszeres győztesek nálunk, nem mellékesen évek óta vezetik a torna Örökranglistáját.

-Buga Team: a másik túrkevei indulónkat évekkel ezelőtt még csak erős középcsapatként emlegették, az elmúlt években viszont egyre több tornáról térhettek érmekkel, serlegekkel haza, azaz megfelelő koncentrációval idén már ők is eljuthatnak a torna utolsó mérkőzéséhez.

 

A torna pontos menetrendje megtekinthető az "EREDMÉNYEK/CSOPORTOK" MENÜPONTBAN.

 

Velük találkozunk Karácsony előtt Debrecenben!

   A szervezők.