Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Címvédés a Hódosban!

 

Kiemelkedő színvonalú, izgalmas találkozók jellemezték a 9. Sajt-Kalmár Kupát, amelynek végén...

...a budaörsi Aramis-Mad Dogs emelhette magasba a serleget, történelmi sikert aratva: zsinórban harmadszor!

A fináléban a szintén kiegyensúlyozott, magabiztos teljesítménnyel oda jutó budapesti Mates Team csapatát múlták felül egy kiegyenlített döntőben, így a 2015-ös bajnok ezúttal ezüstérmesként térhetett haza.

A bronzmérkőzésen a torna idei meglepetéscsapata, a hazai színeket legtovább képviselő Pelles Házak Kft nem bírt az After együttesével, de az elődöntőbe jutó debreceni srácok így is méltán lehetnek büszkék teljesítményükre: több vaskos meglepetés okozása mellett immár azt is elmondhatják magukról, hogy csapatukban szerepelt a csoportmérkőzéseken szerzett találatával a torna történetének legfiatalabb gólszerzőjévé avanzsáló, 14 éves Pelles Gábor.

A budapesti After pedig amellett, hogy bezsebelte a bronzérmeket, szokásához híven nyerte el a közönség elismerését és szimpátiáját, hiszen kiváló szereplésük értékét tovább növeli, hogy nem mindennapi dolog a Sajt-Kalmár Kupán csere nélkül (!!!) pódiumra állni.

Igazán magas színvonalú, parázs csaták jellemezték a tornát és a gálamérkőzésen pályára lépő Debreceni Aranygeneráció is közönségszórakoztató, gólgazdag mérkőzést játszott a Magyar Művész Válogatottal, jogos tapsot kapva a nézőktől.

A 9. Sajt-Kalmár Kupa végeredménye: 

1. ARAMIS-MAD DOGS (Budaörs)

2. MATES TEAM (Budapest)

3. AFTER (Budapest)

4. PELLES HÁZAK KFT (Debrecen)

 

Gólkirályok:

Büki Baltazár (Aramis-MD), Patócs Richárd (Agroroll), Talabér Attila (After) 8-8 góllal.

Legjobb játékos:

Csoszánszki Dávid (After)

Legjobb kapus:

Oláh Dávid (Mates Team).

 

Találkozzunk 2019-ben, a jubileumi X. Sajt-Kalmár Kupán.

 

   A szervezők