Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Bemutató: Pitbull Team

 

     Bemutató sorozatunk következő alanyai kedvéért vissza kell térnünk Debrecenbe, merthogy jönnek a "harci kutyák" is,azaz a Pitbull Team. 

     Az ő történetük 2010-ben kezdődött. Ez a baráti társaság akkor kezdett el esténként teremben focizni, hobbi szinten. Az egyik ilyen tömegsport alkalmával felvetődött, hogy kicsit komolyabban kellene venniük a dolgot és benevezni a debreceni bajnokság küzdelmeibe. A következő évben ez meg is történt, s mivel lehetőségük nyílott rá, rögtön a szabadtéri negyedik vonalban kezdtek. Mivel a gárda tagjai nagypályán fociznak, vagy fociztak amatőr szinten a különböző megyei bajnokságokban (mint például Derecske hajdúszováti ikonja, Berán "hagymás" Balázs), ezért nem volt bennük félsz a mélyvíztől. Bajnokság közben sikerült tovább erősíteni a csapatot, ami a középmezőnyhöz, pontosabban a 7. helyhez volt elegendő. Jött a tél, azaz a terembajnoki szezon, ahol csoportjukban a 2. helyet szerezték meg, ami meg is hozta az étvágyat, ugyanis a tavaszra már feljutási szándékkal vágtak neki második szabadtéri szezonjuknak. A vágyaik egy osztályváltásra jogosító második hely formájában realizálódott, így ebben az évben már a 3. osztály küzdelmeiben voltak érdekeltek. Itt a biztos bennmaradás, illetve a középmezőny elérése volt a feladat. Ezt -mondhatni- megerőltetés nélkül hozták, újabb 7. helyet szerezve. Ha folytatják a sormintát, jövőre újabb második helynek és feljutásnak kell jönnie...

      A csapat működésének feltételeit körülbelül fele-fele arányban a játékosok, illetve a Pitbull Debreceni Sportegyesület teremti elő.

           A Pitbull Team játékoskerete:

                      Berán Balázs

                      Csekő Dávid

                      Csongár Tamás

                      Kányási András

                      Kiss Zoltán

                      Lénárt Gergő

                      Lénárt Szabolcs

                      Molnár Tamás

                      Nagy József

                      Nagy Kevin

                      Papp Sándor

                      Posta Krisztián

                      Posta Norman

                      Rédai Gergő

                      Szécsi Zsolt

     Csapatvezető:   Papp Sándor.

              Első Sajt-Kalmár Kupájukra készülnek, szeretnének borsot törni a "nagyok" orra alá.