Sajt-Kalmár Kupa

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Ön itt van: Home Home Üdvözlünk

Üdvözlünk

 

     

 

Üdvözöljük honlapunk látogatóit.

 

  Ez a minden év decemberében a kelet-magyarországi Hajdú-Bihar megyében megrendezésre kerülő 5+1-es teremlabdarúgó torna, a Sajt-Kalmár Kupa hivatalos oldala.

  Az idén december 15-17. között lebonyolítandó torna már a nyolcadik lesz a 2010-ben életre hívott Sajt-Kalmár Kupa történetében.

   A viadal névadója a nádudvari központú Sajt-Kalmár Kft., Közép- és Kelet-Magyarország egyik meghatározó tejipari termékeket gyártó és forgalmazó cége.

   Ezen tornán hagyományosan péntektől-vasárnapig pattog a labda, ahol a mérkőzéseken 2×12 perc áll  az 5×2m-es kapura küzdő csapatok rendelkezésére, hogy eldöntsék a pontok sorsát.

  Ebben az évben is a balmazújvárosi, 900 férőhelyes Kőnig Rendezvényközpont ad otthont az eseménynek, ahol az érdeklődők találkozhatnak a kispályás amatőr foci krémjével, nb1-es játékosokkal, futsal-, strandfoci-válogatottakkal és ügyesebbnél ügyesebb amatőr labdarúgókkal.

  A honlapon, iletve hivatalos facebook-profilunkon megtalálható minden, amit a tornával kapcsolatban tudni érdemes, valamint az Archívumban fellelhetőek az eddigi Sajt-Kalmár Kupák történései.

  Az esemény megtekintése díjtalan, várjuk a sportszerető érdeklődőket a helyszínre.

      Találkozzunk decemberben!

 

A szervezők